Erősen koncentrált halleves friss hal ízével. A Pierre's Cuisine Culinair készletei és szószai csak tiszta alapanyagokból készülnek. Tartósítószert, színezéket, ízesítőt vagy kötőanyagot nem tartalmaznak; laktózmentesek, alacsony zsírtartalmúak és viszonylag alacsony, 0,6% -os sótartalommal rendelkeznek. A tényezők optimális kombinációja kiváló minőségű alapot teremt azokhoz az ételekhez, amelyeket saját ízlésének megfelelően készíthet.
Alap a halszósz készítéséhez. összetevők: Halállomány (lazac csontok, víz, hagyma, sárgarépa, ZELLER, só, fekete bors, fűszerek, babérlevél. Legfeljebb 3 napig tartható, hűtőszekrényben +2 - + 4 ° C-on történő felbontás után. Finnországban.
Energia kcal | 13.000 |
Energia kJ | 55.000 |
Zsír | 0.200 |
Telített zsírsavak | 0.100 |
Szénhidrátok | 1.000 |
Cukor | 1.000 |
Fehérje | 1.800 |
Só | 0.900 |
Allergén - Zeller | tartalmaz |
Gyártó | Pierre´s Cuisine Culinair |
Származási ország | Finnország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.