A juhsajt válogatott toszkán dióval készül, amely nemcsak a borbarátoknak ízlik köztünk ...
Kemény sajtkészítmény dióval, 45% zsírtartalommal szárazanyagban Összetevők: pasztőrözött juhtej, 5% dió, oltó, tejsavbaktériumok, só. Kéreg nem alkalmas fogyasztásra. Felhívjuk figyelmét, hogy a nyitás után rövid szárítási időre van szükség. Bármely természetes zöld penész növekedés lehetséges és ártalmatlan. Ha szükséges, egyszerűen ecsetelje és törölje le. Hűtve tárolandó + 2 ° C és + 7 ° C között. Olaszországban készült. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 379.000 |
Energia kJ | 1571.000 |
Zsír | 33.000 |
Telített zsírsavak | 20.000 |
Szénhidrátok | 0.500 |
Cukor | 0.500 |
Fehérje | 21.000 |
Só | 1.200 |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Mogyoró altípus | tartalmaz |
Gyártó | Caseificio Nuovo |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.