Édes és fűszeres egyszerre! A gyümölcs és a curry nagyszerű kombinációja, kiválóan alkalmas fehér húshoz és garnélához. De sajttal vagy zöldségekkel is ajánlott - az NRW "Patrick Jabs" séfje.
Sárgabarack curry szósz. osszetevők: 55% sárgabarack, almalé, hagyma, barna nádcukor, fehér balzsamecet [fehérborecet, sűrített szőlőmust, szőlőmust (SULFITOT tartalmaz)], füstölt só, fokhagyma, paradicsompor, 1% vörös curry paszta, 0,1 % enyhe curry fűszerkeverék (mustárt tartalmaz), sűrítő: pektin. Felbontás után hűvös helyen, + 3 ° C és + 7 ° C között tárolja.
Energia kcal | 80.000 |
Energia kJ | 339.000 |
Zsír | 0.500 |
Telített zsírsavak | 0.100 |
Szénhidrátok | 17.000 |
Cukor | 17.000 |
Fehérje | 0.900 |
Só | 1.200 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Mustár | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Zeller | nyomokban |
Allergén - Szulfitok | tartalmaz |
Gyártó | BOS FOOD GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.