IT-BIO-006 A Pappardelle az olasz pappare szóból származik, és ez a tészta valóban sokáig nem marad érintetlen a tányéron. Olaszországban elsősorban ünnepi alkalmakkor szolgálják fel. Ön által választott szószokhoz. Vagy csak olívaolajjal és Parmigiano-val Élvezze a búza csodálatos ízét! Főzési idő - al Dente: kb. 8-9 perc. A Ppura-nál minden tészta variáció csak kézműves, kizárólag az Apulian Altamura szerves durumbúza és az olasz forrásvíz felhasználásával készült, bronz formában. . 48-72 óra elteltével szárításkor ezek a kiváló minőségű tészták optimálisan érdes felülettel rendelkeznek, amely sok szószt képes felszívni.
ORGANIC durumbúza búzadarából készült tészta. összetevők: DURUM búzadara *, olasz forrásvíz. * Ökológiai gazdálkodásból. Főzési idő: 10 - 12 perc. Hűtsük le és szárazon tároljuk. Olaszországban készült. EU mezőgazdaság. "
Energia kcal | 351.000 |
Energia kJ | 1472.000 |
Zsír | 1.100 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 72.700 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 12.700 |
Só | 0.010 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | PPura Sagl |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.