Az IT-BIO-009 A kukoricával és Olaszországgal az aranysárga polenta társul először a kiadós húsételek kíséretében. Ppura számára kézenfekvő volt, hogy kézműves tésztát akarjon kínálni ebből a gabonából egy régi hagyomány szerint - gluténmentes tésztaként. Ami egyedülálló, hogy a friss tésztát bronzformákkal dolgozzák fel, kézzel faszitákra fektetik és finoman szárítják akár 30 órán át. Az eredmény egy tészta, teljes testű kukoricával. Ricottával, sajttal, gombával, szarvasgombával, hússal, vadal készített szószok és természetesen egy finom gyümölcsös paradicsomszósz passzol ehhez.
Kukoricalisztből készült biotészta. Összetevők: 80% kukoricaliszt *, rizsliszt *, víz * biogazdálkodásból. Főzési idő: 12-14 perc. Tárolja hűvös és száraz helyen. Olaszországban készült. EU mezőgazdaság. Tulajdonságai: gluténmentes.
Energia kcal | 316.000 |
Energia kJ | 1322.000 |
Zsír | 0.900 |
Telített zsírsavak | 0.300 |
Szénhidrátok | 71.200 |
Cukor | 0.700 |
Fehérje | 9.000 |
Só | 0.010 |
Gyártó | PPura Sagl |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.