Az igazi Parmigiano Reggiano-t csak az olasz Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna tartományokban lehet előállítani a Renótól nyugatra és Mantua-tól a Po-tól keletre.
E kemény sajt nyers teje is innen származik. A teheneket csak fűvel és kezeletlen állati takarmánnyal szabad etetni. Egy kilogramm Parmiggiano Reggiano elkészítéséhez körülbelül 16 liter tejre van szükség. A sajtok túrása és formázása után 20 napig sóoldatba mártják, majd legalább 12 hónapig érlelik. A parmezán aromája nagyon erős, és az életkor előrehaladtával egyre pikánsabbá válik. Csak azok a sajtok kapják meg az eredetmegjelöléssel ellátott jóváhagyási pecsétet, amelyeket a Consorzio Tutela tesztelt.
Parmigiano Reggiano OEM, nyers tejből készült kemény sajt, legalább 32% zsírtartalommal szárazanyagban Összetevők: tehén tej, só, oltó. Hűtve tárolandó + 2 ° C és + 8 ° C között. Olaszországban készült. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 402.000 |
Energia kJ | 1671.000 |
Zsír | 30.000 |
Telített zsírsavak | 20.000 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 32.000 |
Só | 1.600 |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Gyártó | Latteria Soresina S.C.A. |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.