Teljesen új ez a paradicsomszérum, amelyet koncentrátumként állítanak elő a pontosságig érlelt és finoman redukált paradicsomból. A paradicsomban található természetes glutaminsavak erősen koncentráltak, és alapvető elemeket tartalmaznak.
Adagolás: néhány csepp elegendő (0,4 - 1,2%), pl. 1 teáskanál paradicsomszérum elegendő 1 liter húsleves lekerekítéséhez
Alkalmazások: Tésztához, sötét és világos mártásokhoz, salátákhoz, zöldségekhez tökéletes levesekhez - vagy tisztán.
Folyékony paradicsomkoncentrátum. összetevők: Paradicsomkoncentrátum. Használat előtt rázza fel. Felbontás után hűvös helyen, + 3 ° C - + 7 ° C hőmérsékleten tárolja. "
Energia kcal | 225.000 |
Energia kJ | 950.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 38.000 |
Cukor | 38.000 |
Fehérje | 15.700 |
Só | 0.140 |
Gyártó | Antoniewicz GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.