Enyhe Macedón Peperoni, savanyított só és borecet. A stavrochori Dimitra közepes méretű hüvelyeit a betakarítás után gondosan válogatják és finom ízű sóoldatba teszik. A csípős paprika a mediterrán ételkultúra klasszikusa. Az enyhe és közepesen csípős bokorgyümölcsöket elsősorban saláták finomítására és sajtmártásra használják, pl. Kopanisti. A Dimitra-t 1970-ben Ioannis Parparas alapította, és pácolt zöldség specialitások és olajbogyó gyártására specializálódott.
Pepperoni pácolt. Összetevők: víz, pepperoni, só, savanyító: E330, E260, tartósítószer: E211, antioxidáns: E224. Bontatlanul, hűvös (+8 - + 25 ° C), száraz, fénytől védett helyen tárolandó. Készült Görögországban.
Energia kcal | 24.000 |
Energia kJ | 100.000 |
Zsír | 0.910 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 1.500 |
Cukor | 1.200 |
Fehérje | 0.850 |
Só | 5.200 |
Allergén - Szulfitok | tartalmaz |
Gyártó | Parparas S.A. |
Származási ország | Görögország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.