Ez a cikk az osztriga dashiról szól, vagyis szárított kagylóhúst használnak ebben a termékben pl. Bonito helyett. A Dashi egy Hal leves, amely sokkal gyakoribb a japán konyhában, mint a hús vagy zöldségleves. A daši szárított halpehelyből - többnyire szárított bonitóból, azaz tonhalból - és barna hínárból (kombu) készül. A Dashi gyakorlatilag japán vágott étel, és szinte minden levesben használják. Leggyakrabban a dashit miso pasztával keverik, és ezután számos leves, például miso leves és ramen alaplevese.
Osztriga dashi, szárított koncentrátum. Összetevők: só, szárított osztriga, cukor, dextrin, élesztő kivonat, shiitake gomba, szójapor (szója, búza, nádcukor, manióka, tengervíz), kombu algák. Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó.
Energia kcal | 225.000 |
Energia kJ | 953.000 |
Zsír | 3.900 |
Telített zsírsavak | 2.180 |
Szénhidrátok | 31.200 |
Cukor | 20.200 |
Fehérje | 16.500 |
Só | 38.700 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | FoodConnection GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.