LACTÉE ORIZABA - A Grand Cru tejcsokoládé - a szájban olvadó öröm. A latin-amerikai kakaóbab keverékének különleges jellege van. A friss hegyvidéki tejhez hasonlóan az ORIZABA LACTÉE finoman enyhe, rendkívüli simaságú, intenzív, tartós tejjegyek jellemzik. 39% kakaót, 34% cukrot, 26% tejet tartalmaz, teljes zsírtartalma 41%, és minden felhasználásra alkalmas. A kagyló kis csokoládécseppekre emlékeztet, és ideálisan alkalmazható, ha a csokoládénak csak egy kis részét kell megolvasztani, mivel optimálisan adagolják őket.
Tejcsokoládé csokoládé Callets kakaó: minimum 39%. Összetevők: cukor, kakaóvaj, sovány tejpor, kakaóbab, vajkoncentrátum, emulgeálószer: SZÓJA-LECITIN. Tárolja szárazon és hűvösen + 16 ° C - + 18 ° C hőmérsékleten. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 579.000 |
Energia kJ | 2409.000 |
Zsír | 39.000 |
Telített zsírsavak | 24.000 |
Szénhidrátok | 47.000 |
Cukor | 47.000 |
Fehérje | 8.300 |
Só | 0.250 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
ISBN szám | 3395321066406 |
Gyártó | VALRHONA SA |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.