Ecuador régóta fontos kakaótermesztési terület, mert rendkívüli Forastero babot termel. Az Arriba faj a fennsíkokon növekszik, és híres finom illatáról. Az Arriba egyedülálló helyzete és éghajlata fűszeres étcsokoládét hoz létre, amelyet erős gyümölcsös tónusok és pörkölt mogyoró lekerekített aromája tökéletesít. Ideális fanyar szószokhoz és ganache-okhoz, de hab és fagylaltokhoz is.
Sötét csokoládé pasztilla, kakaó: minimum 76%. Összetevők: Ecuadori kakaómassza, cukor, kakaóvaj, természetes vaníliapor. Tárolja szárazon, fénytől védve és hűvösen + 17 ° C - + 18 ° C hőmérsékleten.
Energia kcal | 577.000 |
Energia kJ | 2414.000 |
Zsír | 46.000 |
Telített zsírsavak | 28.000 |
Szénhidrátok | 24.000 |
Cukor | 21.000 |
Fehérje | 8.500 |
Só | 0.020 |
Allergén - Tej | nyomokban |
Gyártó | BARRY CALLEBAUT FRANCE SA |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.