Corsiglia Facor, jó minőségű cukrozott gyümölcs garancia. A hangsúly az autentikus íz és szín. A legtöbb más termékkel ellentétben a termék nem túl édes és féllágy állagú. A narancshéj keserű narancsok olajos héjából készül, más néven keserű narancs. A narancshéjra történő feldolgozás viszonylag bonyolult: a sózott gyümölcsök felét sótalanítják, kifehérítik, a magot eltávolítják, majd a héjat cukoroldatban cukrozzák. A narancshéj világos vagy mély színű narancssárga, kissé a barnás színbe megy. Íze édes, aromás kesernyés. Használja sütőanyagként olyan kis pékárukhoz, mint a firenzeiek, vagy a karácsonyi pékségben.
Kandírozott narancshéj csíkok (narancshéj), lecsepegtetve. Összetevők: narancs, cukor, glükózszirup. Hűvös helyen, + 6 ° C és + 8 ° C között tárolandó.
Energia kcal | 319.000 |
Energia kJ | 1351.000 |
Zsír | 0.600 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 77.000 |
Cukor | 52.000 |
Fehérje | 0.600 |
Só | 0.060 |
Gyártó | Corsiglia Facor |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.