Ennek az olasz vidéki sonkának érési ideje legalább 9 hónap, és a régi hagyományok szerint nem olasz eredetű sertésekből készül.
Húsa nagyon puha, ezért jó alternatíva a pármai sonka helyett. Különösen alkalmas a konyhára. MEC = Mercato Europe Communale
Összetevők: sertéshús, tengeri só. Tartsa mindig hűvös (max. + 8 ° C), a csomagolás felnyitása után, csomagolja a sonkát ételfóliával.
Energia kcal | 145.000 |
Energia kJ | 607.000 |
Zsír | 3.900 |
Telített zsírsavak | 4.600 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 27.500 |
Só | 5.500 |
Gyártó | BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.