Csak amíg a készlet tart! A torrone tipikus különlegesség Piemontban, amelyet először Kr.e. 1600 körül készítettek Kremona városában méz, mandula és tojásfehérje keverékéből. Ma mogyorót, pisztáciát, földimogyorót és csokoládét is használnak a torrone / turron esetében.
Kemény mogyoró nugát. Összetevők: 45% mogyoró, glükózszirup-fruktóz, cukor, 5% méz, ostya (burgonyaliszt, víz, növényi olaj), Tojásfehérje, aromák. Hűvösen (+ 18 ° C - + 20 ° C) és szárazon tárolandó. Olaszországban készült.
Energia kcal | 514.000 |
Energia kJ | 2145.000 |
Zsír | 28.000 |
Telített zsírsavak | 2.000 |
Szénhidrátok | 58.000 |
Cukor | 54.000 |
Fehérje | 6.400 |
Só | 0.030 |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Mogyoró altípus | mogyoró |
Gyártó | Cloetta Italia S.r.l. |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.