Szeletelt zöld olajbogyó sós lében savanyítva, amelyeket salátákhoz, tésztához vagy pizzához használnak. A zöld olajbogyót akkor szedik, amikor még nem érik. Mielőtt sós vízben áztatnák, lúggal kezeljik őket. Ez a folyamat csökkenti a még nem érett gyümölcsök keserűanyag-tartalmát és javítja a pép állagát.
Zöld olajbogyó szeletekre vágva. Összetevők: olajbogyó, víz, só, savanyító: tejsav E270, kalcium-klorid. Termék Spanyolországból.
Energia kcal | 124.000 |
Energia kJ | 498.000 |
Zsír | 13.000 |
Telített zsírsavak | 2.000 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 1.000 |
Só | 3.800 |
Gyártó | IND. ACEITUNERA MARCIENSE S.A. |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.