Sós lében pácolt zöld olivabogyó gyümölcsök, provence-i fűszerekkel finomítva, napraforgómag olajjal dúsítva. A zöld olajbogyót akkor szedik, amikor még nem érik. Mielőtt sós vízben áztatnák, lúggal kezeljük őket. Ez a folyamat csökkenti a még nem érett gyümölcsök keserűanyag-tartalmát és javítja a pép állagát. Az olajbogyók jellegzetes aromát fejtenek ki, és a hideg ételek népszerű díszítései; különösen sós szószokkal. A mediterrán országok specialitásainak is kedvelt adalékai. 800 g-os kiszerelésben is kaphatók.
Hasított zöld olajbogyók sós vízben, provence-i fűszerekkel ízesítve. Összetevők: zöld olajbogyó kővel, víz, tengeri só, napraforgóolaj, aromás fűszerek, savanyító: citromsav. Franciaországban készült.
Energia kcal | 149.000 |
Energia kJ | 613.000 |
Zsír | 14.500 |
Telített zsírsavak | 2.100 |
Szénhidrátok | 3.600 |
Cukor | 0.500 |
Fehérje | 0.900 |
Só | 1.530 |
Gyártó | OLIVES ARNAUD SA |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.