A ropogós, teljesen aromás Picholin olajbogyó az aperitif legjobb kísérője. Finom anti-pasti tányérokon, egytálételekben és szószokban.
Zöld olajbogyó, mag sós lében. Összetevők: provence-i olívabogyó, víz, só, antioxidáns: citromsav. Felbontás után hűvös helyen tárolandó. Termék Franciaországból.
Energia kcal | 145.000 |
Energia kJ | 595.000 |
Zsír | 13.900 |
Telített zsírsavak | 1.990 |
Szénhidrátok | 1.320 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 1.020 |
Só | 4.200 |
Gyártó | SAS ESTOUBLON |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.