Provence-i zöld picholines olajbogyó. Összetevők: zöld olíva picholin, sóoldat (víz, só, savanyító: citromsav E330), napraforgóolaj. Felbontás után + 4 ° C és + 8 ° C között tárolandó.
Energia kcal | 165.000 |
Energia kJ | 680.000 |
Zsír | 16.000 |
Telített zsírsavak | 2.600 |
Szénhidrátok | 3.800 |
Cukor | 0.500 |
Fehérje | 1.400 |
Só | 3.280 |
Gyártó | Arnaud |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.