Óriás Gordal olajbogyó mag nélkül, szárított paradicsommal, fokhagymával és kapribogyóval párosítva. Készen áll a tapas szolgálatára. A Gordali olajbogyó nagysága és húsos állaga miatt nagyon népszerű, itt más "encurtidókkal" egészítik ki Ana María nagymama hagyományos receptje szerint. Nyissa ki, finomítsa kevés olívaolajjal és élvezze. A tapas ilyen egyszerű lehet!
Olivabogyó, Kapribogyó, könnyű sóoldatban pácolva. Összetevők: Gordal kimagozott olajbogyó, szárított paradicsom (9%), kapribogyó (3%), fokhagyma, olaj, víz, só, ízfokozó: (E621), savanyító: citromsav (E330), tartósítószer: kálium-szorbát (E202), antioxidáns: aszkorbinsav (E300). Tárolja hűvös és száraz helyen. Miután kinyitotta, tartsa a hűtőszekrényben. Készült Spanyolországban.
Energia kcal | 102.000 |
Energia kJ | 419.000 |
Zsír | 9.800 |
Telített zsírsavak | 2.100 |
Szénhidrátok | 3.900 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 1.300 |
Só | 3.000 |
Gyártó | Vertrieb durch: Cortes GourMed |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.