A fehér nádcukor az a cukor, amelyet Brazíliában, a származási országban caipirinha, mojito és minden más cukor alapú koktél elkészítéséhez használnak. Ebben az országban a barna nádcukrot gyakran használják a rendelkezésre állás hiánya miatt. Ez csak sürgősségi megoldás. A jobb caipi finom fehér nádcukorból készül. Mégpedig ezzel. Ez nemcsak javítja az ízét, hanem sokkal jobban oldódik a hideg italokban. Próbáld ki, csodálkozni fogsz. A fehér nádcukor cukrászdához és forró italokhoz is nagyon alkalmas.
Finom fehér nádcukor. Összetevők: fehér nádcukor. Tárolja hűvös és száraz helyen. Brazíliában készült.
Energia kcal | 400.000 |
Energia kJ | 1680.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 100.000 |
Cukor | 100.000 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 0.000 |
Gyártó | Productos Latino GmbH |
Származási ország | Brazília |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.