Vízből, szarvasgomba kivonatból és sóból készült. Az első főzési folyamat során jön létre, mielőtt konzerválják. Mártásokhoz, alaplevekhez, pástétomokhoz és bárhol, ahol a fekete nyári szarvasgomba (tuber aestivum) természetes aromájára van szükség. Nélkülözhetetlen alaptermék az ínyenc konyhához.
Nyári szarvasgombalé. Összetevők: 99,5% nyári szarvasgombalé (tuber aestivum), só. Felbontás után hűtőszekrényben + 4 ° C-on tárolandó, és 4 napon belül felhasználható. Olaszországban készült.
Energia kcal | 4.000 |
Energia kJ | 17.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 0.500 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 0.500 |
Só | 3.000 |
Gyártó | Tartuflanghe srl |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.