Különösen kerek és gyönyörű nyári szarvasgomba, nagyon jó érettséggel. Szarvasgombalében, kevés sóval forralják fel, és használhatók, mint a friss szarvasgombák. Apróra vágva vagy szeletelve ideálisak terrinek, pástétomok, szószok vagy krémsajt készítéséhez. Mártásokhoz előzetesen kevés olívaolajban kell megdinsztelni.
Nyári szarvasgomba (Tuber aestivum vitt) tisztított, 1. választás. Összetevők: nyári szarvasgomba, szarvasgombalé, víz, só.
Energia kcal | 56.000 |
Energia kJ | 232.000 |
Zsír | 0.700 |
Telített zsírsavak | 0.100 |
Szénhidrátok | 1.800 |
Cukor | 0.200 |
Fehérje | 5.200 |
Só | 0.280 |
Gyártó | Plantin |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.