A naspolya szilva nagyságú, édes és savanyú gyümölcs, amelyet főleg a mediterrán országokban, Törökországban, Brazíliában és Németországban termesztenek. Magas pektintartalma miatt a naspolyát gyakran használják lekvárok, zselék és mousse készítéséhez. Magas csersavtartalma miatt korábban borhoz vagy musthoz adták őket. Az érett naspolyák kőkemények, fagyhatásra van szükségük ahhoz, hogy nyersen fogyasszák, majd morzsássá válnak és megszerzik aromás ízüket. Thomas Rink naspolyái cukrozottak és ideálisak gyümölcsös sütemények, hideg tálak, desszertek díszítéséhez, gyümölcssalátákba, müzlivel reggelire és köretként főételekbe.
Naspolya, magozott, cukrozott lében tartósított. Összetevők: naspolya, víz, cukor, antioxidáns: aszkorbinsav.
Energia kcal | 72.000 |
Energia kJ | 302.000 |
Zsír | 0.100 |
Telített zsírsavak | 0.100 |
Szénhidrátok | 18.000 |
Cukor | 17.000 |
Fehérje | 0.200 |
Só | 0.100 |
Gyártó | Jens Thiele GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.