A 100% -ban tiszta nádcukorból nyert barnaréz cukor - finom karamellás és vaníliás jegyekkel - ideális a bárban vagy süteményeken, például almás pitén, vagy a creme brulee kötelező karamellizálásához. A La Perruche cukor cukornádját kizárólag az Indiai-óceán La Reunion területén termesztik.
Összetevők: Barna nádcukor. Tárolja hűvös és száraz helyen.
Energia kcal | 400.000 |
Energia kJ | 1700.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 100.000 |
Cukor | 100.000 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 0.000 |
Gyártó | TEREOS SUCRES |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.