A világos színű mustármag valószínűleg a Földközi-tenger térségéből származik, de különböző fajtákat termesztenek Észak-, Közép- és Dél-Európában is. Rokon fajok a S. cernua (syn. Brassica cernua) Kínából, valamint az Eruca sativa (syn. Brassica eruca) Kelet-Európából és Közép-Ázsiából. Nyugat-Európában (és az USA-ban) a mustár a főtt vagy grillezett hús népszerű összetevője; szószokban is nagyon gyakran használják. Mivel a mustármag emulgeálószereket tartalmaz, a mustár javítja az emulgeált szószok ízét és stabilitását. A pácolt zöldségekhez (savanyúságokhoz) gyakran adnak mustármagot.
A mustármag világos, egész. Összetevők: mustármag (Sinapis alba Sem. Tot.). Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó.
Energia kcal | 475.000 |
Energia kJ | 1987.000 |
Zsír | 28.800 |
Telített zsírsavak | 1.510 |
Szénhidrátok | 28.400 |
Cukor | 14.200 |
Fehérje | 24.940 |
Só | 0.070 |
Allergén - Mustár | tartalmaz |
Gyártó | Abgepackt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.