A fekete mustármag világtermésének csak egy kis részét használják étkezési mustár előállítására, mivel a fekete mustármag ereje nem tartható fenn a világos mustármaggal szemben. A fekete vagy barna mustármag közvetlenül fűszerként használható. Csípőssége főzéskor teljesen eltűnik; ezért a lehető legkésőbb adjon őrölt mustármagot az ételhez. Az indiánok száraz serpenyőben pirítják meg a magokat, mielőtt felhasználnák őket, amíg nem lesznek szürkék. Ez megváltoztatja az ízét. A szemek sajátos diós aromájúak, és nem hasonlíthatók össze más fűszerekkel (fedél, pattogatott kukorica hatással!).
Mustármag. Összetevők: mustármag. Tárolja hűvös és száraz helyen. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Allergén - Mustár | tartalmaz |
Gyártó | T R Suterwalla & Sons Ltd |
Származási ország | Egyesült Királyság |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.