A spanyol Murcia régióban az azonos nevű murcianai kecskék különösen értékes tejet adnak a Murcia al Vino sajthoz. Ez a legrégebbi kecskefajta Spanyolországban jól alkalmazkodik a forró éghajlathoz, és legelőn tartva vad fűszernövényekkel táplálkozik.
A tejszínes, finom és enyhén édes kecskesajt 2 hónapos érlelése során a hasadékokat vörösborral mossák. Ez adja a Murcia al Vino-nak mélyvörös héját és könnyű boraromáját, ami egészen kivételes és egyedi. A krémes, enyhe sajt tökéletesen illik az aromás fehérborokhoz.
Queso de Murcia al vino OEM, vörösboros kecskesajt, legalább 45% zsírtartalommal i. Tr. Összetevők: Pasztőrözött Kecsketej, só, oltó, kultúrák és vörösbor (héján). Kéreg, műanyag bevonat nem alkalmas fogyasztásra. Hűvös helyen, legfeljebb + 8 ° C-on tárolandó. Készült Spanyolországban. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 346.000 |
Energia kJ | 1434.000 |
Zsír | 28.700 |
Telített zsírsavak | 19.800 |
Szénhidrátok | 1.600 |
Cukor | 1.600 |
Fehérje | 20.400 |
Só | 2.590 |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Gyártó | Hergestellt von Central Quesera Montesinos |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.