Könnyen használható por a csokoládéhab egyszerű elkészítéséhez. 800 g port egyszerűen keverjen össze 1 liter hideg tejjel, majd 5 percig verje fel nagy sebességgel. Hagyjuk hűlni legalább 2-3 órán át. Kb. 36 adag, egyenként 50 g-os adagot készít.
Összetevők: 70%-os csokoládé (kakaómassza, MAGARMILK POWDER, cukor, kakaópor erősen olajmentesítve, emulgeálószer: SOJALECITHIN, természetes vanília aroma), cukor, glükózszirup, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsírok (pálmamag), MILKWHITE, emulgeálószer: E471, stabilizátor: E340ii, emulgeálószer: E472a. Hűvös, száraz és szagmentes helyen, +12°C és +20°C között tárolja. Feldolgozás: 800 g porhoz 1 liter tejet adjunk. Nagy sebességgel felverjük. Adagolja desszertes tálakba vagy poharakba. Hűtőszekrényben hűtsük le és tálaljuk. A készre porciózott mousse -18°C-on lefagyasztható. Tulajdonságok: Halal tanúsítvánnyal, állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 470.000 |
Energia kJ | 1966.000 |
Zsír | 22.100 |
Telített zsírsavak | 15.800 |
Szénhidrátok | 50.700 |
Cukor | 48.500 |
Fehérje | 12.500 |
Só | 0.200 |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
ISBN szám | 5410522239126 |
Gyártó | Barry Callebaut Belgium NV |
Származási ország | Belgium |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.