Könnyen használható por a csokoládéhab egyszerű elkészítéséhez. 800 g port egyszerűen keverjen össze 1 liter hideg tejjel, majd 5 percig verje fel nagy sebességgel. Hagyjuk hűlni legalább 2-3 órán át. Kb. 36 adag, egyenként 50 g-os adagot készít. A speciális BOS FOOD tippek - a házi kávéfőzőn tesztelve: A habporból fehér kakaós ital készíthető. Oldjunk fel kb. 40 g port (ízléstől függően) 150-200 ml forró teljes tejben, és a tetejére tejhabot, kész. A mix szuper finom, ha eszpresszóval egészítjük ki. Vagy egyszerűen édesítse a Café Crema-t a fehér habporral.
Fehér csokoládé mousse mix. Összetevők: 58,5% fehér csokoládé (cukor, teljes tejpor, kakaóvaj, sovány tejpor, emulgeálószer: SOya lecitin, természetes vanília aroma), sovány tejpor, cukor, teljes hidrogénezett növényi zsírok (pálmamag), fehér tej, emulgeálószer: E471, E472a, stabilizátor: E340ii, színezék: E160a. Adagolás: 800 g/ 1 liter tej. Elkészítés: 800 g port 1 liter tejjel nagy sebességgel felverünk, desszertes tálakba vagy poharakba adagoljuk, és tálalás előtt 2 órán át hűtőben hűtjük. Az elkészített termék -18°C-on mélyhűthető. Hűvös, száraz és szagmentes helyen tárolja. Belgiumból származó termék. Tulajdonságok: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 524.000 |
Energia kJ | 2194.000 |
Zsír | 28.500 |
Telített zsírsavak | 21.400 |
Szénhidrátok | 53.800 |
Cukor | 53.500 |
Fehérje | 12.700 |
Só | 0.330 |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
ISBN szám | 5410522239003 |
Gyártó | Carry Callebaut Belgium NV |
Származási ország | Belgium |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.