A Morelli ősi tésztagyártó tésztakülönlegességei mögött egy nagyon különleges összetevő áll, amely a hagyományos tésztákban nem található meg: a búzacsíra. Normális esetben ezt a gabonaszemek őrlésénél választják el a korpától. A Morellinél azonban a búza tápanyagokban gazdag alkotórészét őrlés után visszaadják a korpának, így a tészta állaga szilárd, íze pedig intenzív. A hagyományos Morelli cégnél több mint 150 éve kézzel és a legmagasabb minőségben készítik a legfinomabb olasz tésztákat. A vállalat ma is az ország egyik legelismertebb tésztagyártója. Klasszikus tésztáik és kreatív ízesített tésztáik előállítása során nem használnak tartósítószert vagy színezéket, mindent természetes módon és sok türelemmel állítanak elő. A tésztát például kézzel sodorják a legjobb minőségű durumbúzadarából, és 36 órán át alacsony hőmérsékleten szárítják.
Durumbúzadarából készült tészta. Összetevők: Durumbúzadara, víz. Főzési idő: 8 perc. Tárolja hűvös és száraz helyen. Made in Italy.
Energia kcal | 366.000 |
Energia kJ | 1550.000 |
Zsír | 2.400 |
Telített zsírsavak | 0.400 |
Szénhidrátok | 72.000 |
Cukor | 3.900 |
Fehérje | 12.000 |
Só | 0.020 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Glutén altípus | búza |
ISBN szám | 8009167014068 |
Gyártó | Antico Pastificio Morelli 1860 Srl |
Származási ország | Olaszország |
6 731 Ft (5 300 Ft + ÁFA)
22 437 Ft (17 666,67 Ft + ÁFA) / kg
5 385 Ft (4 240 Ft + ÁFA)
13 462 Ft (10 600 Ft + ÁFA) / kg
3 124 Ft (2 460 Ft + ÁFA)
3 124 Ft (2 460 Ft + ÁFA) / darab
64 Ft (50 Ft + ÁFA)
410 Ft (322,58 Ft + ÁFA) / méter
1 651 Ft (1 300 Ft + ÁFA)
6 604 Ft (5 200 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.