A legjobb durumbúza kézműves és meszes és borsos ízesítésű. A Morellinél a tésztát óvatosan szárítják 36 órán át, maximum 45-50 ° C hőmérsékleten. Ily módon az íz és a tápérték megőrződik. A Morelli tészta testes és ízletes harapású.
Durumabúzadara, citrom és fekete bors tészta. Összetevők: DURUM BÚZA búzadara, víz, 3,41% búzacsíra, 0,43% koncentrált citromlé por (12,5 g citromnak 1 kg búzadarának felel meg), 0,43% fekete bors, 0,43% természetes citrom aroma. Tárolja hűvös és száraz helyen. Főzési idő: 6 - 7 perc. Olasz termék.
Energia kcal | 355.000 |
Energia kJ | 1505.000 |
Zsír | 1.900 |
Telített zsírsavak | 0.300 |
Szénhidrátok | 70.000 |
Cukor | 3.100 |
Fehérje | 13.000 |
Só | 0.100 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Antico Pastificio Morelli 1860 Srl |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.