Az ősi „Morelli” tésztagyártó tésztakülönlegességei mögött egy egészen különleges összetevő található, amely a hagyományos tésztákban valójában nem jelenik meg: a búzacsíra. Általában ezt a korpától elválasztják a gabona őrlésénél. A „Morelli” segítségével azonban a búza tápanyagban gazdag alkotórészei őrlés után visszakerülnek a korpába, így szilárd állagú és intenzív ízű tészta jön létre. A hagyományos „Morelli” ház több mint 150 éve készíti a legfinomabb olasz tésztákat kézzel és a legjobb minőségben. A cég továbbra is az ország egyik legrangosabb tésztagyártója. A tészta klasszikusok és a kreatív ízesítésű tészták előállításához nem használnak tartósítószert vagy színezéket, minden természetes és nagy türelemmel készül. A legjobb minőségű durum búzadarából készített tésztát kézzel tekerjik, és 36 órán át alacsony hőmérsékleten szárítják. <
Durumbúza búzadarából és kendermaglisztből készült tészta. Összetevők: durumbúza búzadara, víz, 8,18% kendermagliszt. Főzési idő: 6/7 perc. Tárolja hűvös és száraz helyen. Olaszországban készült.
Energia kcal | 352.000 |
Energia kJ | 1490.000 |
Zsír | 2.500 |
Telített zsírsavak | 0.500 |
Szénhidrátok | 65.000 |
Cukor | 3.900 |
Fehérje | 15.000 |
Só | 0.020 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Tojás | nyomkban |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Antico Pastificio Morelli 1860 Srl |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.