Az ókori Morelli tésztagyártó termékei a maguk nemében egyedülállóak. Titkuk egy olyan összetevőben rejlik, amely nem jelenik meg a közönséges tésztában. Ez a búzacsíra, a gabona szíve. Ez a nemes, eredeti olasz és kézműves tészta San Romanoból (Pisa) nem tartalmaz tartósítószert vagy színezéket. A tésztát kézzel tekerik, és alacsony hőmérsékleten szárítják 36 órán át.
Búzacsíra és olajbogyó tészta. összetevők: DURUM búzadara, víz, 3,7% búzacsíra, 2,32% apróra vágott zöld olajbogyó, fűszerezés, dehidratált spenót. Főzési idő 5 - 6 perc. Tárolja hűvös és száraz helyen. Termék Olaszországból.
Energia kcal | 357.000 |
Energia kJ | 1513.000 |
Zsír | 2.000 |
Telített zsírsavak | 0.400 |
Szénhidrátok | 70.000 |
Cukor | 4.400 |
Fehérje | 13.000 |
Só | 0.400 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Antico Pastificio Morelli 1860 Srl |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.