Ezt a parmai OEM-területeken termelt és feldolgozott sonkát szigorúan védik a konzorcium szabályai. Gondosan válogatott olasz sertéscombokból készül, hosszú érlelési időszakon megy keresztül, és jellegzetes harmonikus íz jellemzi, az ősi hagyományok eredménye
Csont nélküli parmai sonka D.O.P. Hozzávalók: 95% sertéscomb, só. Hűvös és száraz helyen, legfeljebb + 10 ° C-on tárolandó. Olaszországban készült.
Energia kcal | 267.000 |
Energia kJ | 1113.000 |
Zsír | 18.000 |
Telített zsírsavak | 6.100 |
Szénhidrátok | 0.500 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 26.000 |
Só | 4.400 |
Gyártó | Prod. Casa Montorsi srl VIA Frignanese 137/ 1 I-41058 Vignol |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.