A Kanári-szigetek mindig megér egy utazást, és nem csak az éghajlat miatt. A konyha hagyományokban is gazdag és független. A Kanári-szigetek egyik legismertebb étele minden bizonnyal a fűszeres szósz: Mojo. Zöld és piros színben kapható, a Kanári-szigeteken pedig általában papas arrugadas-szal - apró, ráncos burgonyával, sok sóval főzve. A tenerifei Labuela Flora kis manufaktúra Teresa és José testvérek tulajdonában van. A produkció Flora nagymama receptjei alapján készült kézzel, amelyeket generációk óta továbbadnak a családban. Próbálja ki a Mojo Picante-t burgonyával, zöldségekkel vagy halakkal, pirított fehér kenyéren kezdőként, húsos pácként vagy salátával, mint egy vinaigrette.
Mojo Rojo fűszeres, vörös Kanári-szigetek mártása. Összetevők: szárított piros paprika, napraforgóolaj, ecet, fokhagyma, só, kömény, cayenne chili. Tálalás előtt jól összekeverjük. Tárolja hűvös és száraz helyen. Felbontás után hűtőszekrényben tárolja és mielőbb használja fel. Készült Spanyolországban.
Energia kcal | 559.000 |
Energia kJ | 2338.000 |
Zsír | 61.700 |
Telített zsírsavak | 8.000 |
Szénhidrátok | 3.200 |
Cukor | 0.900 |
Fehérje | 0.800 |
Só | 1.200 |
Gyártó | Importiert durch: Cortes GourMed |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.