A mogyoró kevesebb zsírt tartalmaz, és nem avasodik olyan gyorsan, mint a pekándió, a Para és a Makadámiadió. Müzliben, szószokban, és fagylalt készítésére használhatók. Édes süteményeknél ugyanolyan népszerűek, mint sós ételekhez, mogyoróolaj és mogyoróvaj készítéséhez is kitűnő. Ezeket a mogyorókat finomra szeletelik; Vajban sütve ideális a mogyoró törékennyé tételéhez. Ideálisak sütemények, fagylaltok, desszertek és tejszín díszítésére is. Legjobb hűtőszekrényben tartva.
Szeletelt mogyoró. Összetevők: mogyoró. Minden típusú diófélét a vállalat feldolgoz. Tárolja hűvös és száraz helyen.
Energia kcal | 646.000 |
Energia kJ | 2734.000 |
Zsír | 62.400 |
Telített zsírsavak | 4.510 |
Szénhidrátok | 17.600 |
Cukor | 4.890 |
Fehérje | 15.030 |
Só | 0.000 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Mogyoró altípus | mogyoró |
Gyártó | Abgepackt von: BOS FOOD GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.