Piemont kiváló mogyoró tulajdonságairól ismert. A piemonti mogyorót hámozva és pörkölve kínáljuk. A pörkölés intenzív illatot kölcsönöz a diónak. Ideális termék péksütemények és sütemények előállításához, valamint cukrászda és kiadós ételek széles körű felhasználására.
Mogyorómag, hámozott, pörkölt, Nocciola Piemonte V.E. (védett eredet) Összetevők: mogyorómag. Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó. Származás: Olaszország.
Energia kcal | 689.000 |
Energia kJ | 2843.000 |
Zsír | 65.100 |
Telített zsírsavak | 4.500 |
Szénhidrátok | 6.600 |
Cukor | 4.000 |
Fehérje | 14.800 |
Só | 0.050 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Szezámmag | nyomokban |
Allergén - Mogyoró altípus | mogyoró |
Gyártó | BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.