A Medvehagymát, más néven vad fokhagymát vagy erdei fokhagymát szezontól függően csak március elejétől május végéig lehet betakarítani. A növény szereti a nedves és részben árnyékos lombhullató és ártéri erdőket, és nagy állományokat képez ott. Ezt a Kleinwalsertal-i Medvehagymás pasztát, napraforgóolajjal és kősóval készítik. Akár tiszta, akár tésztaszósz, vagy hideg salátakészítményben, pestóban vagy rizottóban; egy kanál a kész halra vagy grillezett ételek kíséretében. Ennek a finomságnak a felhasználása korlátlan. Csodálatosan hagymás illata és íze van.
Vad fokhagyma paszta. Összetevők: 56% vad fokhagyma (28% vad fokhagyma, 28% hegyi vad fokhagyma), 40% napraforgó olaj, 4% kősó. Hűtve tárolandó. Termék Ausztriából.
Energia kcal | 420.000 |
Energia kJ | 1729.000 |
Zsír | 46.000 |
Telített zsírsavak | 5.000 |
Szénhidrátok | 1.400 |
Cukor | 1.400 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 3.200 |
Gyártó | Fam. Herbert + Doris Edlinger |
Származási ország | Ausztria |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.