A Pâte Réglisse-t akkor használják, ha mártásokat, fagylaltot és tortát (crème caramel) akarnak finomítani. Használata nagyon egyszerű: vegye a pasztát az adagolási útmutató szerint, keverje jól össze, adja a majdnem kész mártáshoz vagy fagylalthoz, és keverje bele. Ennyi az egész. Finom medvecukor ízt ad.
SORIPA Medvecukor paszta - Pate Reglisse 700 g, Az ízesítő paszta medvecukor. Összetevők: Glükózszirup, természetes aromák, cukor, édesgyökérpor, karamell E150d, sűrítőanyagok: módosított burgonyakeményítő, xantángumi. Adagolás: 40-50 g/l. Felbontás után hűvös helyen tartsa. Franciaországból származó termék. Tulajdonságok: édesgyökeret tartalmaz, Tápértéket nem kell feltüntetni.
ISBN szám | 3471541449127 |
Gyártó | SORIPA GASTRONOMIE |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.