Az egész évben szabadon élő gyapjús disznó szalonna és íze egyedülálló ízt és krémes állagot kölcsönöz ennek a zsírnak. Kősóból, tepertőből, alpesi gyógynövényekből, körömvirágból és fűszerekből készült. Ezt a különlegességet a teljes kiőrlésű vagy a gazda kenyerénél élvezhetik a legjobban. A mangalica gyapjas disznók igazi kincsek, mint egy régi, eredeti sertésfajta, és ez az alapja a kézműves hús- és kolbásztermékek csodálatos ízének. A mangalica termékek szintén értékes élelmiszerek, az állatok zsírja szinte koleszterinmentes. A badeni Walter falusi hentesüzletben a Magyarországon felnevelt gyapjas disznókat finom különlegességekké dolgozzák fel egy nappal a levágás után.
Mangalica gyapjas disznózsír fűszerekkel. összetevők: 85% sertészsír gyapjas disznóból, 10% töpörtyű, kősó, gyógynövények és természetes fűszerek, hagyma, spenót, zöldségek. Hűtve tárolandó, max. + 7 ° C-on.
Energia kcal | 785.000 |
Energia kJ | 3285.000 |
Zsír | 87.000 |
Telített zsírsavak | 31.410 |
Szénhidrátok | 0.410 |
Cukor | 0.410 |
Fehérje | 3.450 |
Só | 1.410 |
Gyártó | Dorfmetzgerei Walter |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.