A mandulafák a rózsafélék családjába tartoznak. A marcipán szintén mandulából készül. A nyers marcipánmasszát cukrászati termékek és sütemények készítéséhez használják. A blansírozott mandulát papírvékony szeletekre gyalulják. Díszítésként süteményekre, tortákra vagy desszertekre lehet szórni, vagy vajban cukorral megpirítani; így kekszként és díszítésre is alkalmas. Hűtőszekrényben tároljuk.
Összetevők: MANDULA. Minden diófajtát a gazdaságban dolgoznak fel. Hűvös (+5°C és +12°C között), száraz, fénytől védett és szagtalan helyen tároljuk.
Energia kcal | 590.000 |
Energia kJ | 2466.000 |
Zsír | 52.520 |
Telített zsírsavak | 3.950 |
Szénhidrátok | 18.670 |
Cukor | 4.630 |
Fehérje | 21.400 |
Só | 0.050 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Mogyoró altípus | mandula |
Származási ország | USA |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.