Alapvetően a mandulák édes és keserű mandulára vannak osztva. A keserű mandulát általában az aroma ízesítéséhez használják. Az édes mandula cukrászok körében népszerű marcipán, nugát és Turron készítéséhez. Finom állagúak és jellegzetes édes ízük van. A mandula egészben, szeletelve vagy törve alkalmas díszítéshez és finom pékárukhoz. A kiadós ázsiai konyhában gyakran használják mártások aromás sűrítésére, valamint hússal és szárított gyümölcsökkel készült ételekhez. A barna mandula héja forró vízzel történő rövid leforrázás után könnyen lehúzható.
Összetevők: Mandula. Minden típusú diófélét a vállalat feldolgoz. Hűvösen (+ 6 ° C - + 10 ° C) és szárazon tárolandó.
Energia kcal | 607 |
Energia kJ | 2504 |
Zsír | 54 |
Telített zsírsavak | 4,5 |
Szénhidrátok | 3,7 |
Cukor | 3,7 |
Fehérje | 19 |
Só | 0,01 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Mogyoró altípus | mandula |
Származási ország | USA |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.