A Maltozoon T magas zsírfelszívó képessége miatt rendkívül finom ízű porok állíthatók elő. Levesek és szószok zsírtalanítására is alkalmas.
Alkalmazási példa: Alaposan keverjen össze 50 ml csokoládé nugát krémet 5 mérőkanál Maltozoon T-vel és dörzsölje át egy szitán. A csokoládé nugát por ma már számos desszert elkészítéséhez használható. Bőséges ételeknél is működik, pl. B. olívaolajjal.
Töltőanyag és hordozó. Összetevők: tápióka-maltodextrin. Száraz helyen tárolandó.
Energia kcal | 391.000 |
Energia kJ | 1663.000 |
Zsír | 0.150 |
Telített zsírsavak | 0.100 |
Szénhidrátok | 97.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 0.500 |
Só | 0.500 |
Gyártó | BIOZOON |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.