A maltodextrin édesítőereje alacsony, és szinte íztelen. Használható ízhordozóként, és felszívja a zsírokat és olajokat. Ha a maltodextrint összekeverjük például dióolajjal, egyfajta pelyhes, nagyon ízletes tésztát kapunk. A maltodextrint a libamáj sütés előtti lisztesítésére is lehet használni. A hatás egy ropogós, nem túl édes bevonat.
Összetevők: Tápióka maltodextrin.
Energia kcal | 391.000 |
Energia kJ | 1663.000 |
Zsír | 0.150 |
Telített zsírsavak | 0.100 |
Szénhidrátok | 97.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 0.500 |
Só | 0.500 |
Gyártó | SOLE GRAELLS S.A. |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.