Ehhez a pástétomhoz a friss gyapjas sertéshúst és májat gondosan feldolgozták a régi kézműves hagyományoknak megfelelően, és finomították aromás erdei gombákkal.
A kősó, a frissen őrölt fűszerek és a Marsala kiváló kerek ízét adja. A mangalica gyapjas disznók igazi kincsek, egy régi eredeti sertésfajta, és ez az alapja a kézműves hús és kolbász termékek csodálatos ízének. A mangalica termékek szintén értékes élelmiszerek, az állatok zsírja szinte koleszterinmentes. A Badeni Walter falusi hentesüzletben a Magyarországon nevelt gyapjas disznókat a vágás után egy nappal finom különlegességekké dolgozzák fel.
Májpástétom erdei gombával, Összetevők: 68% sertéshús gyapjas disznóból, 20% máj gyapjú disznóból, kősó (tartósítószerek: E250), erdei gombakeverék, természetes fűszerek, szőlőcukor, méz, sült hagyma, laktózmentes tejszín, Tojás. Hűtve tárolandó + 7 ° C-on. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 407.000 |
Energia kJ | 1706.000 |
Zsír | 39.640 |
Telített zsírsavak | 14.860 |
Szénhidrátok | 0.840 |
Cukor | 0.620 |
Fehérje | 13.240 |
Só | 1.840 |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Gyártó | Dorfmetzgerei Walter |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.