DE-ÖKO-001
Sötét BIO csokoládé Callets, kakaó: minimum 70%. Összetevők: kakaómassza *, nádcukor *, kakaóvaj *; * ellenőrzött ökológiai termesztésből.
Utasítás: A csokoládé-csokoládé 70-80% -át teljesen megolvasztja és kb. 45 ° C-ra melegíti. Adjon hozzá 20-30% szilárd csokoládé-kupakot, miután megolvadt, a csokoládé-kupa készen áll és tökéletesen temperált lesz, amikor a feldolgozási hőmérséklet 30- max. 33 ° C-ot elér. Munkakörülmények: dolgozzuk fel a Callets 18-21 ° C-os szobahőmérsékleten. Hagyja a kész csokoládéterméket 10-15 ° C hőmérsékleten lehűlni. + 15 / + 18 ° C-on, hőtől és nedvességtől védve tárolandó. Használat után zárja be a csomagolást. Németországban készült. Unión kívüli mezőgazdaság
Energia kcal | 579.000 |
Energia kJ | 2401.000 |
Zsír | 42.000 |
Telített zsírsavak | 26.000 |
Szénhidrátok | 36.000 |
Cukor | 30.000 |
Fehérje | 7.000 |
Só | 0.000 |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Gyártó | Lübercker Marzipan-Fabrik v. Minden & Bruhns GmbH & CO.KG |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.