Ezt a karajt sóval, cukorral és fekete borssal pácolják a hagyományos receptek szerint, mielőtt természetes burkolatba töltik, és speciális szárító helyiségekben kb. 3 hónapig óvatosan érlelik.
Ez a lomo "az Embotits Casolans de Planoles" cég hagyományos receptje szerint készül, amely 1920 óta gyárt kézműves kolbászokat.
Duroc sertéskaraj. Összetevők: Duroc sertéskaraj, műbél, só, fekete bors, cukor, Tartósítószer: kálium-nitrát E252; nátrium-nitrát E250. Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó. Spanyolországban gyártott. Tulajdonságok: nátrium-nitrit. "
Energia kcal | 185.000 |
Energia kJ | 785.000 |
Zsír | 1.000 |
Telített zsírsavak | 0.400 |
Szénhidrátok | 8.000 |
Cukor | 7.000 |
Fehérje | 36.000 |
Só | 4.100 |
Gyártó | EMBOTITS CASOLANS DE PLANOLES |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.