Lila mustár a Denigix családból a perigordi Brive-la-Gaillarde-ból (1839 óta). A család újjáélesztett egy középkori receptet. Kelemen pápa kedvenc mustárja volt. Azóta szeretettel hívják a pápák mustárának is, mert ezek a mustárfoltok nem hívták fel a figyelmet a pápák lila ruhájára. Ez egy nagyon finom, enyhe mustár, amelyet szőlőmustból készítenek, és amely inkább egy finom mártásra emlékeztet. A Périgord-ban gyakran szolgálják fel steak mártásként az éttermekben.
Mustár. Összetevők: mustársmag, héj, víz, 18,7% szőlőmust *, vörösbor *, borecet, só, fűszerek. * SZULFITOKAT tartalmaz. Nyitás után hűvös helyen tárolandó. Francia termék
Energia kcal | 114.000 |
Energia kJ | 480.000 |
Zsír | 2.700 |
Telített zsírsavak | 0.200 |
Szénhidrátok | 18.200 |
Cukor | 12.300 |
Fehérje | 2.900 |
Só | 4.400 |
Allergén - Mustár | tartalmaz |
Allergén - Szulfitok | tartalmaz |
Gyártó | L´Esprit d´Epicure |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.