A baromfimáj, a zöld szalonna, a tojás és a fűszerek képezik ennek a finom habnak az alapját. 25% -os hízott libamájt egyik napról a másikra pácoltak portóival és armagnac-kal. Rougié csak ezután dolgozta fel az összes összetevőt selymes bohózat létrehozása céljából. Ideális szórakoztató bouche-ként, szendvicseknél, köretként hideg vadtálakkal. Más bohózatok vagy pelyhek alapjául.
Libamáj Mousse Összetevők: sertészsír, 25% libamáj, víz, csirkemáj, TOJÁS, libazsír, Tojásfehérje, TEJFEHÉR, sovány TEJPOR, portói bor, Armagnac, só, sertés zselatin, bors, antioxidánsok: nátrium-aszkorbát, tartósítószerek : Nátrium-nitrit. Tárolja hűvös és száraz helyen. Termék Franciaországból. Tulajdonságok: Alkoholt, állati tejből származó fehérjét, nátrium-nitritet tartalmaz.
Energia kcal | 478.000 |
Energia kJ | 1973.000 |
Zsír | 48.000 |
Telített zsírsavak | 17.000 |
Szénhidrátok | 1.300 |
Cukor | 0.900 |
Fehérje | 9.200 |
Só | 1.100 |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Gyártó | Euralis Gastronomie Avenue du Périgord BP 118 24203 Sarlat c |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.