A levendula őshonos a mediterrán régióban, és szeretjük kertekben termeszteni. Száradáskor a virágok elveszítik kék színük egy részét, de megtartják erős aromás illatukat. A levendula tipikus a dél-franciaországi konyhára, és főleg csak robusztus ételekhez használható. Mivel az intenzív illat és íz dominál, a fűszerezésnél óvatos adagokat kell alkalmazni. A fokhagymával együtt a levendulavirágok tökéletesen passzolnak a sajthoz is, különösen a penészes sajthoz.
Levendula virágok, szárítva, egészben. Összetevők: Levendula virágok (Lavendulae Flor. Lavandin kék holtak). Hűvösen (maximum + 25 ° C), szárazon és fénytől védve tárolandó. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Mustár | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Szezámmag | nyomokban |
Allergén - Zeller | nyomokban |
Gyártó | Abgepackt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.